Obiady szkolne – POL-HEALTH

Obiady szkolne z uwzględnieniem zasad Dobrej Praktyki Higienicznej oraz systemu HACCP dla posiłków szkolnych, Jarosz M. (red.), IŻŻ, Warszawa, 2008 – POL-HEALTH Narodowy program zapobiegania nadwadze i otyłości oraz przewlekłym chorobom niezakaźnym poprzez poprawę żywienia i aktywności fizycznej

Pod kierunkiem prof. M. Jarosza opracowano 100 przykładowych jadłospisów obiadów szkolnych z u uwzględnieniem zasad Dobrej Praktyki Higienicznej oraz systemu HACCP. Książka była stworzona po to, aby szkoły mogły realizować prawidłowe żywienie dzieci i młodzieży, korzystając ze zdrowych posiłków obiadowych w różnych kosztach.

Kalendarz pełen zdrowia

19 września

January, Konstancja, Marta
Korzyści zdrowotne ze spożywania fermentowanych produktów mlecznych
Korzyści zdrowotne ze spożywania fermentowanych produktów mlecznych
Korzyści zdrowotne ze spożywania fermentowanych produktów mlecznych