Food4Me

Association between diet-quality scores, adiposity, total cholesterol and markers of nutritional status in European adults: findings from the Food4Me study, Nutrients, 2018, 10, 49

Jeden z 5 artykułów zrealizowanych przy współudziale prof. M. Jarosza w ramach projektu Food4Me – Personalised nutrition: an integrated analysis of opportunities and challenges (Zindywidualizowane żywienie: zintegrowana analiza możliwości i wyzwań) realizowanego w ramach 7 Programu Ramowego Unii Europejskiej

Poniżej przedstawione zostały pozostałe artykuły zrealizowane w ramach tego projektu:

Associations of vitamin D status with dietary intakes and physical activity levels among adults from seven European countries: the Food4Me study, Eur J Nutr, 2017

Capturing health and eating status through a nutritional perception screening questionnaire (NPSQ9) in a randomized internet-based personalised nutrition intervention: the Food4Me study, Int. J. Behav. Nutr. Phys. Act., 2017, 14, 168

Mediterranean Diet Adherence and Genetic Background Roles within a Web-Based Nutritional Intervention: The Food4Me Study, Nutrients, 2017, 9, 1107, 1–17

Higher vegetable protein consumption, assessed by an isoenergetic macronutrient exchange model, is associated with a lower presence of overweight and obesity in the web-based Food4Me European Study, Int J Food Sci Nutr, 2018

Kalendarz pełen zdrowia

23 kwietnia

Gabriela, Jerzy, Wojciech
Zdrowie jamy ustnej wpływa na długość życia
Zdrowie jamy ustnej wpływa na długość życia
Zdrowie jamy ustnej wpływa na długość życia